duminică, 11 ianuarie 2009

cand te tin in brate..De ce am ales sa scriu azi despre asta? Pentru ca sunt fericita si am ramas cu gandul la el..
A fost ziua lui si as fi vrut sa pot sa-i daruiesc tot Universul, dar am reusit sa-i dau doar dragostea mea si un simplu cadou de care sper ca s-a bucurat... de fapt stiu ca s-a bucurat :D.
Oricum, vroiam sa vorbesc mai ales despre un sentiment de care probabil ca multi au parte, dar putini stiu sa-l pretuiasca si sa-l pastreze cat mai pur si mai intens totodata... un sentiment care evolueaza de la o zi la alta si te face sa simti ca ai gasit ceea ce cautai. Toata lumea ii spune iubire... dar tind sa cred ca e mai mult decat atat.. ptr ca te simti cu adevarat fericit abia atunci cand pe langa iubire ai parte de multe alte lucruri printre care cele mai importante sunt respectul, increderea, sinceritatea, pasiunea si..hmm.. comunicarea ce se poate realiza atat prin cuvinte cat si prin gesturi, atingeri..
Dar nu vreau sa vorbesc prea mult despre lucruri siropoase ptr ca sunt convinsa ca s-a inteles ce simt..
Am inceput cu titlul "cand te tin in brate" ptr ca in momentul ala simt ca inima mea bate o data cu a ta, simt ca respiram impreuna si, mai mult decat atat, simt ca nimeni si nimic nu poate sa-mi ia aceasta fericire.. Te iubesc mai mult decat as fi crezut vreodata ca sunt in stare..

2 comentarii: