luni, 29 iunie 2009

RIP Michael Jackson (1958-2009)S-a dus in lumea celor drepti un mare om... un geniu... N-am sa-mi ascund niciodata admiratia pentru Michael Jackson. Este adevarat ca nu l-am prins in marea lui glorie pentru ca eram destul de mica, dar inca de la varsta de 6 ani mama a reusit sa ma infuenteze si sa ma faca sa-mi placa muzica lui punandu-mi o caseta video de la concertul lui din Romania... caseta pe care o urmaream de fiecare data cand ea pleca la serviciu.. de atunci ii stiam melodiile si incercam sa ii imit miscarile :)).. Eram doar un copil si nu intelegeam tot ceea ce reprezenta el, dar acum.. apreciez din toata inima intreaga lui activitate ca artist si ca om.

Multi l-au criticat si au incercat sa arunce cu noroi in el.. tocmai ptr ca era un geniu neinteles, hiperlucid si hipersensibil. A fost o tinta fosrte usoara a presei doar ptr ca era un om prea bun si timid si a stat in banca lui in momentele in care toti spuneau numai minciuni despre el. De ce bag mana in foc ptr faptul ca au fost numai minciuni?.. Pentru ca toata viata lui a fost un suflet de copil si niciodata nu le-ar fi facaut rau oamanilor, dar mai ales copiilor. Sunt convinsa ca iubea copii si oamenii in cel mai curat mod si cu cele mai bune intentii.. dar presa a fost inebunita dupa senzational si a scris despre el fel si fel de grozavii.. Iar acum ce vedem? Ca oamenii au inceput sa ii recunoasca geniul abia in momentul in care el a plecat la ceruri.. Dumnezeu sa-l odihneasca..

Cand spunem despre el ca a fost un geniu.. sa nu ne asteptam sa il intelegem sau sa gandeasca asa cum gandim noi.. ptr ca daca ar fi fost ca noi, n-ar mai fi fost un geniu. Era la limita dintre alb-negru, copil-matur, femeie-barbat... practic nu avea culoare, varsta sau sex... ca un inger.. era doar sufletul lui pe scena.. tocami de-aia a fost atat de iubit.

Inchei in speranta.. ca macar acum, cand nu mai este printre noi, lumea sa-si dea seama de valoarea lui ca artist si ca om.. Michael Jackson (1958-2009)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu