vineri, 28 august 2009

Iar?.. Nu iar... din nou... dar macar stiu ca a fost ultima data

Am crezut ca a 2-a oara cazatura o sa fie mai lina... dar, avand in vedere ca am cazut tot de acolo de sus, m-a durut la fel de tare. Dar greseala nu a fost ca zburam... ci ca nu zburam cu cine trebuia. Data viitoare nu o sa mai cad pentru ca.. nu o sa-mi mai taie nimeni aripile.. o sa am mai multa grija..

4 comentarii:

 1. Cu totii ne dorim ca "data viitoare" sa nu mai fie la fel, sa fim mai puternici, mai intelepti... dar atata timp cat sentimentul este acelasi sau poate mai puternic, caderea va fi la fel de brusca si dureroasa. Sentimentele nu se maturizeaza niciodata. Practic asta e frumusetea vietii: Cadem, ne ridicam, apoi cadem din nou si luam totul de la capat !:)

  RăspundețiȘtergere
 2. e important sa gresim, ca sa avem de unde invata...ca nu putem invata numai din ce ne spun ceilalti :)

  RăspundețiȘtergere
 3. buna:D....un articol interesant:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere